IT rješenja

Razvijamo industrijski orijentirana softverska rješenja koja organizacijama pomažu da ostvare zadana poslovne ciljeve. Naša neusporediva kombinacija softvera i industrije, procesa i tehnološke ekspertize pomaže reduciranju vremena implementacije i rizika.

U našem poslu se prvenstveno posvećujemo ponuditi rješenja koja našim klijentima pomažu da ostvare visoke performance. Naši proizvodi i rješenja prilagođena svakom klijentu rezultat su desetljeća istinskog iskustva udovoljenja poslovnih izazova.

Kombinacijom opsežnog industrijskog i tehnološkog iskustva, naši stručnjaci stvaraju prilagođena softverska rješenja koji našim klijentima pomažu smanjiti rizik implementacije i generiraju mjerljive poslovne prednosti.

Za “end-to-end” poslovna rješenja ili jednostavno inovativne poslovne aplikacije, ne tražite dalje, već nam se obratite. Razvijamo softverski-orijentirana rješenja za široki raspon različitih industrija. Naši proizvodi objedinjuju godine iskustva u radu s tehnologijama u kontekstu određene industrije. Mi razumijemo kako uskladiti potrebe klijenata s pravom tehnologijom.

Mi oslanjamo našu posvećenost pružanju veće vrijednosti propozicija našim klijenatima na viziji temeljenom na sljedećim načelima:

OPEN SOURCE RAZVOJ

Razvijamo na open source platformama prema defaultu, što omogućuje učinkovitiju suradnju i ponovnu uporabu. To rezultira većom standardizacijom kodiranja i bržem razvoju, što pak čini naš softver pristupačnijim za podršku i održavanje.

METODIČNI PRISTUPI KOJI DONOSE VEĆU KVALITETU

Naše sofisticirane sposobnosti testiranja, kao i naša metodički-bazira isporuka, omogućuje nam da ponudimo kvalitetnija rješenja i rezultate po principu “ispravo od samog početka”.

PRAKTIČNE PRIMJENE NOVIH TEHNOLOGIJA

Održavamo stalnu predanost novim i naprednim tehnologijama, uključujući analitiku i mobilnosti kao i drugim tehnologijama stvaranja dodatne vrijednosti. Oslanjajući se na brojne tehnologije i industrijske inicijative, kao i vlastito razvijenih tehnologija, mi koristimo ono najbolje od novih tehnoloških trendova u našim proizvodima. Naš glavni prioritet, međutim, praktična je primjena novih tehnologija-tehnologija koja radi u poslovnom okruženju i generira poslovne rezultate.

RAZVOJ POTAKNUT OD STRANE NAŠIH KLIJENATA

Mi razvijamo naše softverske proizvode na temeljima visokih performansi poslovnih procesa i desetljeća iskustva u rješavanju stvarnih poslovnih problema. Naša konstantna istraživanja “DNK” visokih performansi poslovanja omogućuje nam da razvijamo softverske aplikacije usklađene s tim načelima i izradimo proizvode koji donose brži povrat uloženog.


CJELOVITA RJEŠENJA WEB DIZAJNA

TEXO TECHNOLOGIJE d.o.o se također bavi internet tehnologijama te svojim klijentima pruža odgovarajući web dizajn i web marketing rješenja za mala i srednja poduzeća. Konzentriramo se izraditi pristupačan, funkcionalan web dizajn, optimizirajući istovremeno web stranice za tražilice. Bilo da želite stvoriti, dizajnirati i razviti strategiju branda, obnoviti sliku o sebi, razviti online trgovinu (eCommerce) ili otvoriti tržište svoje tvrtke u online svijetu, mi Vas možemo savjetovati, te dizajnirati, razviti i hostati Vašu novu web stranicu.

Jednom kad je Vaša stranica izrađena, nudimo savjete i o tome kako povećati promet na Vašim stranicama, a također možemo ponuditi izradu Google Adwords kampanja, te usluge fotografiranja ako su potrebne.


Molimo ne ustručavajte se kontaktirati nas ako su Vam potrebne bilo kakve dodatne informacije, ili ako želite da Vam predložimo i ponudimo Vama potrebno softversko rješenje.