IT rješenja

Razvijamo industrijski orijentirana softverska rješenja koja organizacijama pomažu da ostvare zadana poslovne ciljeve. Naša neusporediva kombinacija softvera i industrije, procesa i tehnološke ekspertize pomaže reduciranju vremena implementacije i rizika.

U našem poslu se prvenstveno posvećujemo ponuditi rješenja koja našim klijentima pomažu da ostvare visoke performance. Naši proizvodi i rješenja prilagođena svakom klijentu rezultat su desetljeća istinskog iskustva udovoljenja poslovnih izazova.

Kombinacijom opsežnog industrijskog i tehnološkog iskustva, naši stručnjaci stvaraju prilagođena softverska rješenja koji našim klijentima pomažu smanjiti rizik implementacije i generiraju mjerljive poslovne prednosti.

Za “end-to-end” poslovna rješenja ili jednostavno inovativne poslovne aplikacije, ne tražite dalje, već nam se obratite. Razvijamo softverski-orijentirana rješenja za široki raspon različitih industrija. Naši proizvodi objedinjuju godine iskustva u radu s tehnologijama u kontekstu određene industrije. Mi razumijemo kako uskladiti potrebe klijenata s pravom tehnologijom.

Mi oslanjamo našu posvećenost pružanju veće vrijednosti propozicija našim klijenatima na viziji temeljenom na sljedećim načelima:

OPEN SOURCE RAZVOJ

Razvijamo na open source platformama prema defaultu, što omogućuje učinkovitiju suradnju i ponovnu uporabu. To rezultira većom standardizacijom kodiranja i bržem razvoju, što pak čini naš softver pristupačnijim za podršku i održavanje.

METODIČNI PRISTUPI KOJI DONOSE VEĆU KVALITETU

Naše sofisticirane sposobnosti testiranja, kao i naša metodički-bazira isporuka, omogućuje nam da ponudimo kvalitetnija rješenja i rezultate po principu “ispravo od samog početka”.

PRAKTIČNE PRIMJENE NOVIH TEHNOLOGIJA

Održavamo stalnu predanost novim i naprednim tehnologijama, uključujući analitiku i mobilnosti kao i drugim tehnologijama stvaranja dodatne vrijednosti. Oslanjajući se na brojne tehnologije i industrijske inicijative, kao i vlastito razvijenih tehnologija, mi koristimo ono najbolje od novih tehnoloških trendova u našim proizvodima. Naš glavni prioritet, međutim, praktična je primjena novih tehnologija-tehnologija koja radi u poslovnom okruženju i generira poslovne rezultate.

RAZVOJ POTAKNUT OD STRANE NAŠIH KLIJENATA

Mi razvijamo naše softverske proizvode na temeljima visokih performansi poslovnih procesa i desetljeća iskustva u rješavanju stvarnih poslovnih problema. Naša konstantna istraživanja “DNK” visokih performansi poslovanja omogućuje nam da razvijamo softverske aplikacije usklađene s tim načelima i izradimo proizvode koji donose brži povrat uloženog.

<hr style="color: #ffbb00; background-color: #ffbb00; height: 1px; border: 0px;">

CJELOVITA RJEŠENJA WEB DIZAJNA

TEXO TECHNOLOGIJE d.o.o se također bavi internet tehnologijama te svojim klijentima pruža odgovarajući web dizajn i web marketing rješenja za mala i srednja poduzeća. Konzentriramo se izraditi pristupačan, funkcionalan web dizajn, optimizirajući istovremeno web stranice za tražilice. Bilo da želite stvoriti, dizajnirati i razviti strategiju branda, obnoviti sliku o sebi, razviti online trgovinu (eCommerce) ili otvoriti tržište svoje tvrtke u online svijetu, mi Vas možemo savjetovati, te dizajnirati, razviti i hostati Vašu novu web stranicu.

Jednom kad je Vaša stranica izrađena, nudimo savjete i o tome kako povećati promet na Vašim stranicama, a također možemo ponuditi izradu Google Adwords kampanja, te usluge fotografiranja ako su potrebne.

<hr style="color: #ffbb00; background-color: #ffbb00; height: 1px; border: 0px;">

Molimo ne ustručavajte se kontaktirati nas ako su Vam potrebne bilo kakve dodatne informacije, ili ako želite da Vam predložimo i ponudimo Vama potrebno softversko rješenje.

<hr style="color: #ffbb00; background-color: #ffbb00; height: 1px; border: 0px;">