Tvrtka TEXO TEHNOLOGIJE d.o.o.  svojim korisnicima samostalno, ili u suradnji sa svojim lokalnim i inozemnim partnerima  nudi sljedeće proizvode i usluge:

Ekološka rješenja

Tehnologije zaštite okoliša daju osnovu za ekonomiju koja štiti resurse dok produktivnost raste. Spoznaja da je tehnologija zaštite okoliša ključ za svijet vrijedan življenja u budućnosti znači veliki potencijal za rast u tom sektoru. Kao međusektorska industrija, tehnologija zaštite okoliša igra ključnu ulogu u razvoju gospodarstva i društva na način koji će biti održiv na dugi rok. Kao odgovor na sve veću potražnju tržišta za zelenim tehnologijama, odnosno tehnologijama zaštite okoliša, mi nudimo niz novih rješenja za tzv. “zero-waste” gospodarenje otpadom kao i sustave obnovljivih izvora energije.

/solution/it-solutions/

IT rješenja

Razvijamo industrijski orijentirana softverska rješenja koja organizacijama pomažu da ostvare zadana poslovne ciljeve. Naša rješenja prilagođena svakom klijentu rezultat su desetljeća istinskog iskustva udovoljenja poslovnih izazova. TEXO TECHNOLOGIJE d.o.o se također bavi internet tehnologijama te svojim klijentima pruža odgovarajući web dizajn i web marketing rješenja za mala i srednja poduzeća. Konzentriramo se izraditi pristupačan, funkcionalan web dizajn, optimizirajući istovremeno web stranice za tražilice.

Management consulting

Naša usluga management consultinga je usluga klijentno orijentiranog savjetovanja, koja je na raspolaganju da pomogne našim klijentima u operativnim potrebama i potrebama vođenja projekata. Blisko surađujemo sa svakim direktorom i ključnim zaposlenicima tvrtke da se upoznaju sa svojim unutarnjim operacijskim sustavima.

Kroz ovaj proces možemo razviti prilagođen pristup, razviti inovativna rješenja, dati preporuke za poboljšanje i ponuditi pomoć sa, ili preuzeti punu odgovornost za provedbu svake aktivnosti.

Projektni management

Usmjereni smo na planiranje i provođenje strateški ključnih projekata u sektoru ekološke (zelene) tehnologije, nekretnina, te industrijskom sektoru. Radeći često u visoko reguliranim industrijama, mi realiziramo složene projekate kroz posvećeno vodstvo na licu mjesta. Projekte isporučujemo inteligentno, prateći trajne promjene gdje organizacije moraju napredovati. Bilo kroz dugoročna partnerstava ili jednokratne projekte, nastojimo razumjeti organizacijske težnje klijenata, tako da možemo pronaći inovativna rješenja u skladu s njihovim potrebama.