O nama

TEXO TEHNOLOGIJE d.o.o. njemačko je hrvatska tvrtka osnovana 2011 u Hrvatskoj. Mi i naši partneri dijelimo veliko poštovanje i odgovornost za naš okoliš. Prihvatili smo izazov pomoći u rješavanju današnjih ekoloških i klimatskih problema pametnim i inovativnim rješenjima i ponuditi alate i rješenja za uspješno poslovanje. Naše sjedište je u Zagrebu / Hrvatska, no imamo ured i u Baselu / Švicarska.

Od osnivanja tvrtke 2011, tvrtka bilježi kontinuirani rast prometa unatoč gospodarskoj krizi u kojoj se nalazila cijela regija. Razlog tome je stroga primjena provjerenih pravilnika upravljanja, orijentiranost prema kupcima, kao i orijentacija na strana tržišta.

UKUPNI PROMETI

prometi

UDJELI TRŽIŠTA

trziste

STRATEGIJA I VIZIJA

VIZIJA

Pružanje kvalitetne usluge koja premašuje očekivanja naših cijenjenih klijenata.

MISIJA

Izgraditi dugoročne odnose s našim klijentima i pružiti im iznimne usluge slijedeći poslovanje kroz inovacije, te napredne, zelene i ekološki čiste tehnologije.

Temeljne vrijednosti

  • Vjerujemo u odnos prema našim kupacima s poštovanjem i vjerom
  • Mi rastemo kroz kreativnost, izume i inovacije
  • Mi integriramo iskrenost, integritet i poslovnu etiku u svim aspektima našeg poslovanja

Poslovni ciljevi

  • Međunarodna ekspanzija u području primjene novih, zelenih i naprednih, ekoloških tehnologija za ostvarenje EU ciljeva gospodarenja i zbrinjavanja otpada, te energetske politike EU-a, kao i razvijanje jake baze ključnih kupaca.
  • Povećanje imovine i ulaganja tvrtke da bi se podržao razvoj usluga.
  • Izgrađivanje dobre reputacije u području zelenih tehnologija, te alata i rješenja upravljanja tvrtkama, kako bi postali ključni igrač u industriji.
<hr style="color: #ffbb00; background-color: #ffbb00; height: 1px; border: 0px;">